Tuotteet hakusanalla creuset leipää (2)

TUORE CASTELNAUDARY CASSOULET ANKAN CONFITILLA - TUORE

TUORE CASTELNAUDARY CASSOULET ANKAN CONFITILLA - TUORE

Perinteinen uunivalmistus: poista suojakalvo ja esilämmitä uuni 7/240°C. Laske sitten uunin lämpötila 5/150°C (5) ja laita "cassole" uuniin seuraavaksi: - 20 minuuttia 1 annoksen koossa - 45 minuuttia 2 annoksen koossa - 1h15 minuuttia 4 annoksen koossa
Kaalihauduke - Bistronominen

Kaalihauduke - Bistronominen

Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla. Rasvat: 6,2 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g Hiilihydraatit: 3,6 g Joista sokerit: 1,9 g Kuidut: 1,1 g Proteiinit: 6,9 g Suola: 1,1 g